Permanent

”Orice iubire are stropi de infinit.”

Îi simt degetele jucându-se prin părul meu, apoi coborând pe fruntea mea până la obraji şi un şir de senzaţii îmi ard pielea.

Deşi are obiceiul să facă asta de fiecare dată când ne vedem, încă nu mă pot obişnui cu sentimentul pe care mi-l transmite. E ciudat şi diferit şi mă face să plutesc, exact ca şi cum aş zbura.

Braţele sale reuşesc să mă dezarmeze de orice barieră pe care aş putea s-o pun între noi, de orgoliul şi încăpăţânarea de care dau mai tot timpul dovadă. Şi nici măcar nu o face intenţionat, cu bună ştiinţă… Probabil e o chestie specifică persoanelor potrivite ca şi cuplu şi prieteni. Nu ştiu de ce, dar mă simţeam prost să mă gândesc la noi în viitor încă împreună.

Ideea e că ţin la el. Enorm. Nu pot spune că îl iubesc, pentru că nu ştiu dacă o fac. Niciodată nu am fost sigură că iubesc pe cineva, indiferent de persoană, până când nu a făcut ceva să mă rănească şi am realizat că sufăr enorm.

Orice, oricum se numeşte chestia pe care o simt pentru el e puternică şi reuşeşte să mă suprindă la cât de cald şi minunat se simte.

Oficial recunosc că e permanent în mintea mea, de la începutul începutului, cu tot cu afurisitul său zâmbet mult prea perfect.

*sursă gif: tumblr

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s