Awake

Gen: Thriller-psihologic

Actori principali: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard

Un film extraordinar, original, emoţionant.

Statisticile spun că în fiecare an peste 21 de milioane de oameni sunt puşi sub anestezie, iar 1 din 700 rămâne într-o stare de conștientă mentală.

Ce înseamnă? Deși corpul este nemişcat, dând senzaţia că pacientul este adormit, creierul îi funcționează, este treaz. Individul simte, aude totul şi gândeşte.

În filmul Awake, Clay (Hayden Christensen) are probleme cu inima şi are nevoie de transplant. Problema este ca are grupa O negativ, cea mai rara grupa sanguina. Are o logodnica de 8 luni, Sam(Jassica Alba), asistenta mamei sale, deşi mama lui nu ştia de relaţie.

La un impuls, se însoară, în sfârşit, cu Sam, apoi î se găseşte inima şi cel mai bun chirurg: prietenul mamei sale vine să-l opereze, el se încăpățânează si se lasă pe mâna propriului prieten chirurg.

Nu pot să vă spun mai multe, deoarece, de-aici, se declanșează acțiunea. Răsturnări de situație, lacrimi și o povestea a unui băiat credul, care salvează slujbele oamenilor. Este un film extraordinar, care mi-a schimbat viziunea asupra vieții. M-a facut sa plang.

Mama… Câte face o mamă!

10/10.

Trailer:


Reclame

3 gânduri despre “Awake

  1. L-am vazut dumunica la tv!Am plans.Nu mi-a venit sa cred ce intorsatuta au luat lucrurile.A fost socant…sincer,mai pe scurt…a fost U-I-M-I-T-O-R!:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s